Tolio AI verktyg

Tolio Lanserar nya AI-funktioner i Textredigeraren

24 April 2024, Tolio

Idag är vi på Tolio glada att berätta om lanseringen av en ny funktion i plattformen som kommer att hjälpa till att skapa ännu bättre texter på ett smidigare och enklare sätt.

Tolios AI-skrivverktyg har tidigare presenterat texterna i en textredigerare där användare kan redigera, justera, skriva om, och anpassa sina texter. Nu har vi adderat två nya AI-funktioner i denna textredigerare för att göra textredigeraren mycket smartare och avancerad. Med denna lansering blir redigeringsprocessen smidigare, snabbare, och enklare. De nya AI-funktionerna breddar möjligheterna när det kommer till AI-generering av text och redigering av texter.

AI-assistent för textredigeraren

Tolio AI

Den första AI-funktionen återfinns högst upp i det vänstra hörnet i textredigeraren med symbolen ”AI”.

När du klickar på den kommer en ruta fram där du kan instruera AI:n vad du vill att den ska göra med hela texten.

Om du till exempel först har använt en AI-mall för att skapa en text för sociala medier, kan du be AI:n att skriva om texten så att den blir lite roligare. Du har full frihet med dina funktion och bara fantasin sätter gränserna. Möjligheten att instruera AI:n precis vad du vill att den ska göra gör redigeringsprocessen avsevärt mycket smidigare. Detta är sant oavsett om du har skrivit texten själv från grunden, eller om du har använt någon av Tolios AI-funktioner för att generera texten.

AI-funktioner

Precis till höger om AI-symbolen finns en symbol på en trollstav. När du klickar på den öppnar sig en lång lista på olika textalternativ. Dessa inkluderar:

Skriva om
Sammanfatta innehållet
Förenkla språket
Utöka innehållet
Krympa innehållet
Kontrollera grammatik
Ändra ton
Justera stil
Översätt
Tolio AI verktyg

Tänk på att du måste markera texten du vill att AI:n ska ändra när du använder dessa verktyg. Du markerar genom att ”dra” med musen på ett fritt område över textstycket”. Detta skiljer sig från AI-assistenten då denna funktion mer är fokuserat på specifika stycken eller paragrafer snarare än hela texten. Samtidigt har båda funktioner sin plats beroende på behov.

Dessa AI-funktioner täcker alla dina redigeringsbehov och kan dramatiskt hjälpa till att effektivisera redigeringsprocessen för att hjälpa till att skriva text snabbare och bättre. Redigeringsprocessen är naturligtvis åtminstone lika viktig som skrivprocessen och nu är vi glada att också lägga till AI-funktioner till vår intuitiva textredigerare för att förenkla denna process och hjälpa till att guida i skrivprocessen från början till slut. 

Naturligtvis går det bra att använda AI-textredigeraren som det är, antingen för texter du redan skrivit, eller som du själv skriver från grunden. Därför lanserar vi även ”Smart redigerare” vilket är en ny funktion där den Ai-drivna textredigeraren är den centrala funktionen. Utöver detta finns även samtliga AI-mallar till hands om man behöver dem, även om textredigeraren förblir i centrum.

Vi arbetar hårt för att fortsätta att lansera nya verktyg och funktioner som förbättrar Tolio som plattform och gör det ännu mer värdefullt för dig som användare.

Vi välkomnar alla att lämna feedback på info[@]tolio.se. Vare sig du har tankar, idéer, och förslag, tveka inte att höra av dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *