Kom igång med Tolio AI

Tolio AI

Är du redo att ta ditt skrivande til nästa nivå med hjälp av artificiell intelligens? Är du redo att effektivisera och förbättra ditt innehållsskapande? Då undrar du säkert hur du kommer igång med Tolios AI-verktyg.

Tolios plattform erbjuder ett stort antal AI-verktyg för alla behov. Tolio är i första hand ett skrivverktyg med mängder av funktioner för att förbättra och effektivisera skrivandet. Utöver detta erbjuder Tolio även ett stort antal andra verktyg som kan komma väl till hands i arbete och innehållsskapande.

Så hur kommer man igång med Tolio och tar klivet in i framtiden med AI? Att komma igång med Tolio är superenkelt! Nedan går vi igenom stegen för att komma igång.

Steg 1: Skapa ett konto

Steg 1 är att skapa ett konto. Detta gör du enkelt genom att besöka Tolio.se och klicka ”Registera dig”. Du kan registera dig genom att använda ditt Google konto eller registera dig med din e-postadress. När du har gjort detta steget kommer du få ett e-postmeddlande för att verifiera ditt konto. Följ stegen i e-postmeddelandet. Ditt konto är nu skapat. När du skapar ett konto på detta sätt skapar du automatiskt ett demokonto då du inte valt prenumeration.

Steg 2: Välj prenumeration

När du är inloggad på ditt konto kan du antingen välja en av planerna på framsidan på Tolio.se eller inne på plattformen. Väl inne på plattformen klickar du på ”Prenumerationsplaner” under fliken ”konto på vänster sida eller på din profil i högra hörnet och väljer sedan ”prisplaner”.

Du kan välja att prenumera månadsvis eller årsvis. När du väljer en årsprenumeration löper din prenumeration i 12 månader, månadsplaner löper månadsvis. Du kan när som helst säga upp eller ned-och uppgradera din prenumeration som du önskar. De olika prenumerationerna ebrjuder olika funktioner men den viktigaste skillnaden är mängden krediter du får. Krediter såsom antal ord, tecken, bilder, med mera, förbrukas när du använder de olika AI-verktygen på Tolios plattform. Krediterna som inkuderas i din prenumeration förnyas varje månad.

Utöver detta har du också möjlighet att när som helst köpa krediter. Om du till exempel skriver mycket kanske dina krediter för ord tar slut. Du har då möjlighet att köpa extra ord på samma ställe där du även hanterar dina prenumerationer. Krediterna som du köper separat finns tillgängliga på ditt konto till du har använt slut på dem.

Steg 3: Börja använd Tolios verktyg!

Tolios plattform är utformad för att vara så lättanvänd och intuitiv som möjligt för alla – oavsett teknisk kompetens. Därför har du en enkel överblick över alla verktyg väl inne på plattformen när du loggat in.

På vänster sida finner du alla olika AI-verktyg. Ett tips är att gå igenom alla verktyg och bekanta dig med deras kapacitet och hur de kan användas. Att använda verktygen är enkelt – välj bara ett verkryg du vill använda, följ instruktionerna, och specificera alla detaljer för vad det är du vill skapa, vare sig du vill skapa en bild med AI-bildgenereraren eller skriva en artikel med en AI-mall.

Instrumentpanel

Instrumentpanelen finner du högst upp till vänster på skärmen. Instrumentpanelen ger dig en överblick över ditt konto och din användning.

Konto

Under fliken ”Konto” på vänster sida finner du följande:

Prenumerationsplaner

Här kan du välja mellan Tolios olika prenumerationer, uppgradera eller nedgradera ditt konto, samt köpa extra krediter vid behov.

Mitt konto

Tolio AI

Under mitt konto finner du utförlig information om ditt konto. Här ser du din totala användning, dina kontouppgifter, saldot för dina krediter, samt din nuvarande prenumeration.

Utöver detta har du tillgång till verktyg för att redigera ditt konto, ändra lösenord, med mera.

Affiliateprogram

Tolio erbjuder ett affiliateprogram vilket innebär att för varje användare du refererar med en unik och personlig länk som sedan registerar sig och prenumererar får du en kommission. Varje gång någon du hänvisar med din länk och de börjar prenumerera tjänar du en provision som är en andel av det totala beloppet de spenderar. Du kan läsa mer detalejrad information om Tolios affiliateprogram här.

Dokument

Tolio AI Mina Dokument

Tolios plattform gör det möjligt att spara alla dina dokument som du skapar på ett och samma ställe under fliken ”Dokument” på vänster sida. När du använder varje verktyg har du tillgång till funktionen att spara dokumentet i din profil. Genom att samla alla dokument och annat som du skapar med Tolio blir det lätt att hålla koll på dina olika dokument, arbeta med dem, och komma tillbaka till dem vid ett senare skede vid behov. På så sätt slipper du hoppa mellan olika program utakn ak använda Tolios plattform som din arbetsstation för allt ditt innehållsskapande.

Anpassning & språk

För att vara så mångsidig som möjligt stödjer Tolio innehållsskapande i ett stort antal språk. Detta inkluderar framföralt skrivverktygen men också andra funktioner såsom text till tal. Utöver detta har Tolio utvecklats för att göra det så enkelt som möjligt att skapa relevanta och anpassade texter. Detta uppnås genom flera anpassningsmöjligheter där det är möjligt att ställa in saker såsom ton och stil, och dessutom skapa egna varumärkesröster vilket gör det otroligt enkelt och smidigt att skapa texter som är optimerade för målgruppen och låter precis som du vill. Detta särskiljer Tolio från många andra AI-verktyg för skrivande där anpassningsmöjligherna är mycket begränsade.

Registrera dig på Tolio idag!

Upptäck framtiden av skrivande och innehållsskapande med artificiell intelligens. Skriv bättre, snabbare, och effektivare.